putoline outdoor marine 2 multi-purpose spray

MARINE  2  OUTBOARD SPRAY is een sterk gepenetreerd smeermiddel met vele toepassingsmogelijkheden.  o.a  als kruipolie,  smeermiddel,  vochtverdrijver,  vuil, en vetoplosser,  anti-roest middel , reiniger en bescherming voor alle metalen. door zijn waterafstotende eigenschap zeer geschikt voor bescherming van elektrische bedrading,  bobine , onsteking , verdeelkap,  etc     marine 2  outboard spray  is de ideale totaalbescherming voor buitenboordmotoren, boot , etc

 

spuitbus  200 ml

 

1,50 per spuitbus

 

Bestellen

Velden met een * zijn verplicht.

Productgegevens

Product *

Aantal *

Contactgegevens

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Adresgegevens

Straat + huisnummer *

Postcode *

Plaats *

Betaalwijze:

Verzenden of ophalen

Opmerkingen en/of vragen:

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.