mobil mobilith shc 100 vetpatronen 380 gr

doos vetpatronen ( 12 stuks )

mobil mobilith shc 100  380  gr

 

40 euro

 

Mobilith SHC 100
Vet
Beschrijving
De Mobilith SHC™ Serie vetten zijn buitengewoon presterende producten ontwikkeld voor een wijde reeks toepassingen in extreme temperaturen. De vetten combineren de unieke eigenschappen van synthetische basisoliën met die van een lithium-complex indikker van hoge kwaliteit. De synthetische vloeistoffen die geen wax bevatten en de lage tractiecoëfficiënt (in vergelijking met minerale oliën) zorgen voor een uitstekende verpompbaarheid bij lage temperaturen en een zeer laag aanloop- en bedrijfskoppel. Deze producten bieden de mogelijkheid tot energiebesparing en kunnen de bedrijfstemperaturen verlagen in de belastingzone van rol- en kogellagers. De lithium-complex indikker draagt bij aan uitstekende adhesieve eigenschappen, structuurstabiliteit en weerstand tegen water. De vetten bevatten een hoge mate van chemische stabiliteit en zijn samengesteld uit speciale additievencombinaties voor een uitstekende bescherming tegen slijtage, roest en corrosie en zorgt voor bedrijfsviscositeit bij hoge en lage temperaturen. De Mobilith SHC vetten zijn verkrijgbaar in zeven klassen, waarbij de viscositeit in de basisolie varieert van ISO VG 100 tot 1500 en in de NLGI klasse van 2 tot 00.
Mobilith SHC Serie wordt in een breed gebied van applicaties ingezet onder een grote variatie van bedrijfstemperaturen. Deze producten worden niet alleen in de industrie maar ook in de automobielindustrie en de scheepvaart veelvuldig gebruikt.
Mobilith SHC Serie wordt wereldwijd als meest geprefereerd verkozen in vele takken van industrie. Deze reputatie is het gevolg van de bijzondere kwaliteit, de grote mate van betrouwbaarheid en de prestatievoordelen.

Toepassingen
Opmerking: Hoewel Mobilith SHC Serie verdraagzaam is met de meeste conventionele minerale smeervetten, kan bij vermenging de superieure prestaties van Mobilith SHC Serie beïnvloed worden. Aanbevolen wordt om bij overschakeling naar Mobilith SHC-Serie de applicatie grondig te reinigen zodat optimaal van de voordelen geprofiteerd kan worden. Mobilith SHC Serie bezit de beschreven eigenschappen en specifiek voor het type:

  • Mobilith SHC 100 is een anti-slijtage en ‘extreme-pressure’ (EP) vet, hoofdzakelijk voor de smering van hoge snelheid applicaties zoals elektromotorlagers, waarbij verminderde wrijving, lagere slijtage en langere levensduur vereist zijn. Dit product bezit een consistentie van NLGI 2 gecombineerd met een viscositeit ISO VG 100 synthetische basisolie. De toepassingstemperatuur ligt tussen -40ºC* en +150ºC.

Bestellen

Velden met een * zijn verplicht.

Productgegevens

Product *

Aantal *

Contactgegevens

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Adresgegevens

Straat + huisnummer *

Postcode *

Plaats *

Betaalwijze:

Verzenden of ophalen

Opmerkingen en/of vragen:

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.