mobilgear ogl 007 spuitbus 400 ml ( ep )

mobil mobilgear ogl 007   ep spuitvet  400 ml

 

doos 12 stuks  50 euro

 

 

Mobilgear OGL 007
Smeervet

Productbeschrijving
Mobilgear OGL 007, 009 en 461 zijn zeer hoogwaardige smeervetten, voorzien van EP additieven gecombineerd met zeer fijn verdeeld grafiet voor zware belastingen. Voornamelijk geschikt voor de smering van grote langzaam lopende tot gemiddeld lopende, extra zwaar belaste tandwielen. Ze worden gekenmerkt door sterke hechtende eigenschappen waardoor ze een grote weerstand tegen wegslingeren of wegdrukken hebben onder extreme omstandigheden. Mobilgear OGL 007, 009 en 461 zijn gemakkelijk verpompbaar vanuit vaten in sproeikoppen met gewone overbrengingspompen. Dankzij de zachte samenstelling en de lage temperatuur eigenschappen zijn Mobilgear OGL 007, 009 en 461 geschikt voor verspuiting onder ver uiteenlopende omstandigheden. Mobilgear OGL 007, 009 en 461 zijn lood- en chloorvrij en bevatten geen oplos- of verdunningsmiddelen. Hierdoor blijven de eigenschappen tijdens opslag en gebruik langdurig gewaarborgd.

Eigenschappen en voordelen
Mobilgear OGL 007, 009 en 461 zijn toonaangevende producten van het Mobilgear merk, dat een wereldwijde reputatie heeft opgebouwd door de prestatie en innovatieve eigenschappen van de producten. Mobilgear OGL 007, 009 en 461 werden ontwikkeld door wetenschappelijke onderzoekers van ExxonMobil met de ondersteuning van technisch personeel over de gehele wereld. Het product biedt uitstekende bescherming en prestatie in grote zwaar belaste open tandwielen in een breed uiteenlopende industriële toepassingen. Mobilgear OGL 007, 009 en 461 zijn ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten van fabrikanten (OEM’s/ Original Equipment Manufacturers) en de behoeften van klanten die zachte tot half-vloeibare smeervetten verkiezen voor grote, langzaam lopende tot gemiddeld lopende, zwaar belaste, open tandwielen. Een kritieke vereiste van dit type producten is zwaar belaste tandwielen te scheiden en tandoppervlak slijtage en beschadiging te vermijden. Onze onderzoekers hebben aangetoond dat de aanwezigheid van fijn verdeeld grafiet een extra bijdrage geeft aan de slijtagebescherming onder elastohydrodynamische laag dikte (EHL) zoals die kan optreden bij grote, zwaar belaste, langzaamlopende, open tandwielen. Mobilgear OGL 007, 009 en 461 zijn samengesteld met een zorgvuldig gespecificeerde kwaliteit van zeer fijn verdeeld grafiet die aanzienlijk bijdragen tot het voorkomen van slijtage onder grenssmering condities bij zwaar beladen/lage snelheidsomstandigheden, kenmerkend voor grote zwaar belaste open tandwielen.

Toepassingen
Mobilgear OGL 007, 009 en 461 zijn ontwikkeld voor de smering van grote, langzaam lopende tot gemiddeld lopende, zwaar belaste tandwielen in zware omstandigheden. Mobilgear OGL 007 en 009 worden eenvoudig op de tandwieltanden gespoten. Mobilgear OGL 461 is ook geschikt om het oppervlak van nieuwe open tandwielen voor te bereiden zodat ze gesmeerd worden wanneer ze voor het eerst draaien. De Mobilgear OGL Series wordt toegepast in een groot aantal industrietakken zoals:

  • Mijnindustrie, ook bij hoge temperaturen zoals kroonwielen in cementovens en kogelmolens
  • Staal-, cement-, papierindustrie; chemische industrie

Bestellen

Velden met een * zijn verplicht.

Productgegevens

Product *

Aantal *

Contactgegevens

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Adresgegevens

Straat + huisnummer *

Postcode *

Plaats *

Betaalwijze:

Verzenden of ophalen

Opmerkingen en/of vragen:

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.