total ceran xm 220

drum van 50 kg smeervet total ceran xm 220

smeervet voor zware omstandigheden

 

TOTAL CERAN XM is een hoge druk vet ontwikkeld voor veel toepassingen in (staal-) industrie voor de smering van continue gietstukken en walserijen, lagers in natte en droge (vilt rollen) delen van papierfabrieken en alle industriële toepassingen  onder zware omstandigheden  (water, hitte, stof, etc.) TOTAL CERAN XM is ook geschikt als hoge druk vet voor veel toepassingen waar het vet vaak in contact is met water.  Vermijdt altijd verontreiniging van het vet met stof en/of vuil bij toepassing.  Gebruik bij voorkeur een pneumatisch pompsysteem

Zeer grote thermische stabiliteit met een druppelpunt hoger dan 300 °C.  Zeer grote mechanische stabiliteit waardoor verlies van vet en consistentie in lagers wordt voorkomen.  Opmerkelijke weerstand tegen belasting dankzij de natuurlijk hoge druk en antislijtage eigenschappen.  Zeer goede weerstand tegen water. Er is geen merkbare verandering van de consistentie.  Opmerkelijke antioxidatie en  anticorrosieve eigenschappen zelfs in de aanwezigheid van zeewater.  TOTAL CERAN XM bevat geen lood of andere zware metalen die beschouwd worden als schadelijk voor de menselijke gezondheid en het milieu.

 

140 euro

Bestellen

Velden met een * zijn verplicht.

Productgegevens

Product *

Aantal *

Contactgegevens

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Adresgegevens

Straat + huisnummer *

Postcode *

Plaats *

Betaalwijze:

Verzenden of ophalen

Opmerkingen en/of vragen:

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.