WENSBALLON XL

wensballonwensballon. (3)wensballon. (2)wensballon,wensballon.wensballonnen XL  rood   /  oranje  /   lichtblauw.   50 cm doorsnede.  100 cm hoog.    deze XL  wensballon voldoet als eerste volledig aan de eisen van de nederlandse – voedsel en warenautoriteit.  de XL  wensballon mag in nederland worden opgelaten ( verder dan 15 km van vliegvelden  )    ( bevat geen metalen )

 

 

 

( havali  is niet verantwoordelijk voor mogelijke schade, ongevallen,lichamelijk letsel of overlijden voortvloeiend uit het gebruik van de wensballon.  lees dus altijd eerst de waarschuwingen en nederlandstalige handleiding. )

 

5  euro  per stuk

alleen af te halen in Beek en Donk

 

Bestellen

Velden met een * zijn verplicht.

Productgegevens

Product *

Aantal *

Contactgegevens

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Adresgegevens

Straat + huisnummer *

Postcode *

Plaats *

Betaalwijze:

Verzenden of ophalen

Opmerkingen en/of vragen:

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.