dimbare ledspots prolight

ledProlight reflectorlamp (  441153 )   GU10   7  watt   230 volt.  Warm- witte LED spot die geschikt is voor GU10 fittingen.. Deze kwalitatief goede lamp, geeft met een verbruik van 7 watt een lichtopbrengst van maar liefst 450 LUMEN.  Dankzij de reflectoren geven de spots gerichte, heldere lichtbanen, waardoor u gemakkelijk lichtaccenten kunt aanbrengen. De warmwitte kleur zorgt voor een aangenaam warm  en natuurlijk  licht. De LED lamp is volledig dimbaar, en heeft een levensduur van 25000 uren.  De maximale lichtopbrengst ligt  hoger dan de gemiddelde  50 watt hallogeenspot ( vergelijkbaar met 65 watt hallogeen )

 

10  euro per stuk

Bestellen

Velden met een * zijn verplicht.

Productgegevens

Product *

Aantal *

Contactgegevens

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Adresgegevens

Straat + huisnummer *

Postcode *

Plaats *

Betaalwijze:

Verzenden of ophalen

Opmerkingen en/of vragen:

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.