3M peltor met radio hrxs7a-01

 Peltor HRXS7A-01 Analoge FM Radio Oorkap

 

Productbeschrijving

Gehoorbescherming en tegelijk luisteren naar de FM-radio en MP3 aansluiting, dat kan met de Peltor Radio oorkap! Ontwikkeld voor werkzaamheden in de open lucht: bosbouw, landschapsbeheer, grasmaaien en vrijetijdsactiviteite. Extra wijde, zachtgevoerde hoofdbeugel en een levensduur van de batterij van ca. 200 uur. Eigenschappen: Gehoor beschermd 32dB(A) en tegelijk naar de FM radio luisteren. Extra wijde, zachtgevoerde hoofdbeugel die het gewicht verdeelt en tweepunten-ophanging met lage druk voor langdurig draagcomfort. Zachte, vloeistof- en schuimgevulde oorkussens voor extra draagcomfort. Levensduur van de batterij ca. 200 uur. Audio-input voor MP3-speler. Verstelbare hoofdbeugel.

85  euro

Bestellen

Velden met een * zijn verplicht.

Productgegevens

Product *

Aantal *

Contactgegevens

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Adresgegevens

Straat + huisnummer *

Postcode *

Plaats *

Betaalwijze:

Verzenden of ophalen

Opmerkingen en/of vragen:

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.