CRC snij olie

crc_supercut_ii_CRC snij olie  :Laag viskeuze snijolie voor het normaal snijden en vormen van metaal. Is niet gechloreerd. CRC Supercut beperkt wrijving, warmte ontwikkeling en vergemakkelijkt de spaanafvoer. Door de koelende en smerende werking neemt de standtijd van uw gereedschap toe. Verhindert vastlopen door smering en koeling. Vermindert wrijving en slijtage. Lagere bedrijfstemperaturen waardoor hogere snelheden mogelijk worden. TOEPASSING :
Tandwielfrezen 
Trekken 
Boor- en kalibreertoepassingen 
Slijpmachines 
Zagen 
300 ml   10 euro

Bestellen

Velden met een * zijn verplicht.

Productgegevens

Product *

Aantal *

Contactgegevens

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Adresgegevens

Straat + huisnummer *

Postcode *

Plaats *

Betaalwijze:

Verzenden of ophalen

Opmerkingen en/of vragen:

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.