baakvoetverplaatsers (nieuw model ) eigen ontwerp, met grote wielen

Eindelijk een eenvoudige transportwagen met grote gelagerde wielen om geleidebakens ( schildjes ) te verzetten.  Ook door puin of zandbedding geen enkel probleem. De wagen is geschikt voor de meest gangbare kunststof baakvoeten. Dit is een nieuw type wat nog niet verkrijgbaar is op de markt. Er is zelfs een mogelijkheid ,daar waar het noodzakelijk is om 2 stuks tegelijkertijd te verplaatsen, en de geleidebakens in dezelfde beweging mee te nemen.  Baakvoeten hebben over het algemeen het gewicht,wat net wel,of net niet is toegestaan van de Arbo.  Dit is de oplossing .   Vanaf 10 stuks is het mogelijk de karretjes te verkrijgen in elke gewenste ral-kleur zonder meerprijs.

per stuk   165.00  euro.

 

deze transportwagens zijn bij ons ook te huur :

huren   per dag            12    euro

per week                        36    euro

per maand                    90   euro

 

 

Bestellen

Velden met een * zijn verplicht.

Productgegevens

Product *

Aantal *

Contactgegevens

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Adresgegevens

Straat + huisnummer *

Postcode *

Plaats *

Betaalwijze:

Verzenden of ophalen

Opmerkingen en/of vragen:

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.