veiligheidsschoen / werkschoen To work For Susan S3

De 2W4 Susan veiligheidsschoen heeft een smalle leest dus ideaal voor vrouwen die een veiligheidsschoen zoeken. Het is een instapper met veiligheidsklasse S3. De schoen heeft een stalen neus en de loopzool is beschermd tegen statische electriciteit, tegen slijten en tegen uitglijden. Bij warm weer en daardoor kans op zweetvoeten hoeft de schoen niet uit, de cambrelle (ademende) voering zorgt voor een goede regulering qua weersomstandigheden. Ook steunzolen kunnen in de schoen, de kevlar tussenzool (licht van gewicht) kan er zo uitgehaald worden.

 

beschikbare maten   36-37

25 euro incl. verzending

werkschoen-instap-S3 susan

Bestellen

Velden met een * zijn verplicht.

Productgegevens

Product *

Aantal *

Contactgegevens

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Adresgegevens

Straat + huisnummer *

Postcode *

Plaats *

Betaalwijze:

Verzenden of ophalen

Opmerkingen en/of vragen:

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.