pbm’s nieuw/ veiligheidsset

veiligheidsset (4) veiligheidsset (3) veiligheidsset (2) veiligheidsset (5)veiligheidssetveiligheidsbril view 2000 003nieuwe set met pbm’s   nieuwe ongebruikte witte  north helm, met draaiknop voor verstelling,  north oorkappen  blauw voor helmmontage ( demping 20 db ).  nieuw north 5500 halfgelaatsmasker met diverse  filters, waarvan datums niet bekend zijn.  ZORO view 2000  veiligheidsbril,  12 paar splitlederen werkhandschoenen.

 

prijs  48,50 euro

 

eventueel  north perfo gelaatscherm

14  euro

Bestellen

Velden met een * zijn verplicht.

Productgegevens

Product *

Aantal *

Contactgegevens

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Adresgegevens

Straat + huisnummer *

Postcode *

Plaats *

Betaalwijze:

Verzenden of ophalen

Opmerkingen en/of vragen:

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.