anderol 783-0 smeervet

drum 18 kg vet van anderol  783-0  wat ook geschikt is voor voedselindustrie, maar ook voor vele andere doeleinden

60 euro

 

ANDEROL 783-0 is een op synthetische koolwaterstof (PAO) gebaseerd aluminium complex verdikt vet ontworpen voor gebruik in voedselverwerkende machines. Het is een niet-toxisch, hoogwaardig vet voor algemeen gebruik en kan voldoen aan een breed scala aan toepassingen, zelfs bij hoge temperaturen, hoge belastingen en blootstelling aan water. Dit product is NSF/H1 en InS/H1 geregistreerd voor gebruik in toepassingen waar incidenteel voedselcontact kan optreden. HUIDIGE BESCHIKBAARHEID: 3 WEKEN NA ONTVANGST VAN BESTELAANVRAGEN / VOORDELEN REGISTRATIES / GOEDKEURING HANDLING EN OPSLAG Smering van rol- en wrijvingslagers in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, cosmetische en farmaceutische industrie. Hoge temperaturen, hoge belastingen en blootstelling aan water. Hoogwaardig algemeen food grade vet. Vetgesmeerde punten in blik naden en bottelen. Uitstekende slijtagebescherming voorkomt roesten Goede mechanische stabiliteit ANDEROL-smeermiddelen zijn goedgekeurd, aanbevolen en in het veld getest door vele OEM’s in de voedselverwerking, botteling, inblikken, vleesverwerking en farmaceutische industrie. ANDEROL en PQ Food Grade smeermiddelen zijn geregistreerd door NSF International (www.nsf.org) en voldoen aan de USDA 1998 Richtlijnen. ANDEROL Food Grade smeermiddelen voldoen ook aan de certificeringseisen die worden aanbevolen door het National Lubricating Grease Institute (NLGI) en het European Lubricating Grease Institute (ELGI) ANDEROL-smeermiddelen vormen over het algemeen weinig gevaar bij normaal gebruik als normale voorzichtigheid wordt betracht. Indien gemorst, afdekken met inert, absorberend materiaal en verwijderen. Spoel het gebied met water. Hoewel ANDEROL-smeermiddelen niet licht ontvlambaar zijn, zullen ze verbranden en moeten ze uit de buurt van open vuur worden gehouden. Gebruik in geval van brand waterspray, schuim, koolstofdioxide of droge chemicaliën. ANDEROL-smeermiddelen moeten bij voorkeur op beschermde locaties worden bewaard om verontreiniging te voorkomen. Gebruik geen vaten; spoelen en verzenden naar re-conditioner. RAADPLEEG VOOR MEER INFORMATIE HET RELEVANTE VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD GOEDKEURINGEN / REGISTRATIES ANDEROL BV Groot Egtenrayseweg 23 5928 PA VENLO Nederland Tel.: +31 (0)77 396 03 40 Fax nr.: +31 (0)77 396 03 49 www.anderol-europe.com Deze informatie wordt verstrekt zonder garantie, vertegenwoordiging, aansporing of licentie van welke aard dan ook, behalve dat deze naar ons beste weten juist is of is verkregen uit bronnen die door ANDEROL als juist worden beschouwd. ANDEROL aanvaardt geen enkele wettelijke verantwoordelijkheid voor het gebruik van het vertrouwen erop. Alleen chemici of chemisch gekwalificeerde laboranten mogen tests uitvoeren.

 

Bestellen

Velden met een * zijn verplicht.

Productgegevens

Product *

Aantal *

Contactgegevens

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Adresgegevens

Straat + huisnummer *

Postcode *

Plaats *

Betaalwijze:

Verzenden of ophalen

Opmerkingen en/of vragen:

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.