Service

BTW

Alle artikelen op onze site zijn inclusief  21 % b.t.w., tenzij anders vermeld/overeengekomen.

Bestelwijze

U heeft een product gevonden wat u graag zou willen bestellen? Vul dan het bestelformulier compleet in wat u vindt op de individuele pagina van het product.  Let op dat u selecteert hoe u wenst te betalen en of u het product wilt laten verzenden of het zelf op komt halen.

Na versturen van de bestelling krijgt u een bevestiging in uw mailbox. In deze e-mail vindt u een overzicht van uw bestelling en de bijhorende kosten. Tevens vindt u aanvullende informatie over de mogelijkheden tot betalen en verzenden.

Betaalmogelijkheid: overschrijving

Als u kiest voor overschrijven dient u het bedrag zelf over te schrijven.

Ons bankrek.nr is   NL86RABO 01387.32.078  Rabo Beek en Donk.

De rekeninggegevens ontvangt u na de bevestiging van de aankoop per e-mail. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben (standaard duurt dit drie dagen), ontvangt u hiervan een bevestiging per email. De bestelling verzenden wij zodra de betaling is afgerond.

Betaalmogelijkheid: contant

Afhalen alleen op afspraak via telefoon 0492-450093 / mail.

Als u kiest voor contant betalen dan dient u het bedrag te betalen wanneer u uw aankoop op komt halen. Contant afrekenen is dus alleen mogelijk als u uw aankoop zelf op komt halen. Let op: een pinapparaat is niet aanwezig.

Verzenden

Indien u hebt gekozen voor verzenden, dan wordt uw aankoop verzonden via post.nl. De kosten lopen hiervoor sterk uiteen vanwege de diversiteit van de producten die we aanbieden. De verzendkosten worden daarom na uw bestelling berekend en deze krijgt u te zien op uw bevestigingsmail.

Bepaalde producten zijn uitgesloten voor verzending; dit wordt vermeld bij de productomschrijving.

Ophalen

Alleen op afspraak .

Indien u er voor heeft gekozen om uw bestelling op te halen, dan kunt u telefonisch een afspraak maken met ons.